ذهن زیبا

ذهن زیبا

قد وقواره آدمى به اندازه محیطی میشود که در آن رشد می کند! راه های نرفته بروید.کارای نکرده بکنید.آوازهاى نخوانده بخوانید.جاهای ندیده ببینید.توى یک برکه نه نمانید.
ذهن زیبا

ذهن زیبا

قد وقواره آدمى به اندازه محیطی میشود که در آن رشد می کند! راه های نرفته بروید.کارای نکرده بکنید.آوازهاى نخوانده بخوانید.جاهای ندیده ببینید.توى یک برکه نه نمانید.

رویارویی با خود

سریال "آشنایی با مادر" یکی از سریالهای موردِ علاقه ی منه. شخصیتهای دوست داشتنی این سریال که زندگی هر کدام از اونها از گذشته تا حال روایت میشه و گاهی اوقات تا آینده ی روابط و زندگی شون هم به نمایش در میاد. جدای از طنز بودن این سریال جذاب، در هر قسمت با زوایای درون آدمهایی آشنا می شیم که با اینکه در کنار هم هستند اما احتیاج به دیده شدن، تحسین و درک شدن دارند و این از طریق دوستان مشترک و خاطرات گذشته و موقعیت هایی که در اون قرار می گیرند، بهشون یادآوری میشه که آدمها در یک برهه از زندگی خاطراتی رو یدک می کشند که براشون سخت و غیر قابل تحمله و با هربار یادآوری بهش دچار آزار روحی خودشون می شن اما وقتی با ترسهاشون روبرو بشن و دست از سرپوش گذاشتنش بردارند، راحت تر می تونن از بطن یک مشکل بربیان چون میخوان که زوایای دیگه ای از ناتوانی خودشون رو در حل مشکل بازبینی کنن.
رابین که به تازگی با بارنی نامزد کرده در صددِ تا این موضوع رو به پدر خودش هم اعلام کنه و اون رو هم در جریان بگذاره اما وقتی با پدرش روبرو میشه اون خیلی خشک و رسمی بهش میگه که با یک نفر نامزد کرده و قرارشون برای ازدواج قطعی شده. رابین که ازین موضوع بشدت آشفته ست به یاد میاره که پدرش اون رو مثل یک پسر تربیت کرده و آموزش داده و نخواسته تا نیاز های زنانه ش رنگ واقعی به خودش بگیره.
وقتی پدر رابین برمیگرده و از اون عذرخواهی میکنه، رابین با ابراز توقعاتی که از پدر داره سعی می کنه تا یکبار هم که شده گوش شنوایی براش باشه. نقطه ی عطف این ماجرا جاییه که پدر از رابین عذرخواهی میکنه و به خاسته هاش گوش میده و رابین هم خوشحاله و هم متعجب.
چند روز پیش سهیل رضایی در برنامه ی کافه سوال می گفت: روابط یک دختر با پدرش در ازدواج ش به شدت تاثیرگذاره. وقتی یک دختر از جانب پدرش تایید نمی شه و شایستگیهاش نادیده گرفته میشه، این مُهر تاییدیه که دختر احساس می کنه آدم بی ارزشیه تو زندگی و برای اینکه به موفقیت برسه با زحمت و با نادیده گرفتن زنانگیش، پا به پای مردان زحمت میکشه و در میانه ی راه بجای رضایت و با وجود موفقیتهای بسیار به فرسودگی میرسه.
سپس کتابی به اسم" ژرفای زن بودن" نوشته ی مورین مورداک رو معرفی کرد ( کار بسیار جالب سهیل رضایی که به معرفی سه کتاب پرداخت و صحبتهای بسیار آموختنی ایشان در برنامه ی کافه سوال در مورد خودشناسی) و توضیح کوتاهی در مورد کتاب داد.
من فصل اول این کتاب رو که خوندم مبهوت جملاتش شدم و به زندگی گذشته م نگاهی انداختم و ارتباطم با مردان زندگی م که چطور گاهی برای اینکه خودم رو ثابت کنم زنانگی م رو نادیده گرفتم، جایی که نیاز نبود تا خودی نشان بدم اما از خودم گذشتم تا به کسانی چیزهایی رو ثابت کنم که اصلن نیازی نبود چون هر کس با توجه به تواناییها و شناخت از خود میتونه عهده دار کاری بشه و از پسش بر بیاد.
خاندن این کتاب و دیدن این قسمت از سریال آشنایی با مادر به وضوح بمن نشون داد آدمها باید توی زندگی حداقل با خودشون روراست باشن و با شناسایی ضعفها و کاستیها در صدد رفعش بر بیان. گاهی اوقات ما آدمها تو میانه ی راه زندگی از تصمیماتی که گرفتیم چندان حال خوشی نداریم و حتا نمی دونیم چه راهی رو انتخاب کنیم و  همه چیز رو به گذر زمان می سپاریم. اگر نمی تونیم بریم حداقل ایست نداشته باشیم و چنگ نزنیم به اما و اگر ...

امیدوارم از خوندن کتاب لذت ببرید. راستی پول این کتاب از یک پیتزا ارزون تره...